Egy ingatlan és technológiai fejlesztés után költöztünk új üzemünkbe. Befejezzük azt a fejlesztést, amelyet új gépek beszerzésével és új gyártóüzem létrehozásával végeztünk. A telephelyünk Sárospatakon marad, a Wesselényi út 20/D szám alatt, tágas területen, modern épületekben folytatjuk munkánkat.

 

Gépbeszerzés 2016-ban:

A hordótest kialakítását végzi ez a pneumatikus présgép, amely automatikusan vagy kézi vezérléssel irányítható. A gép munkájának eredményeként pontosabban, egyenletesebben összehúzott palástot kapunk és nem elhanyagolható, hogy az emberi erőkifejtést  nagy mértékben csökkenti.  A tölgyfa tűz marad! A Ledinek szlovén gépgyártó cég fejlesztése lehetőséget ad arra, hogy különböző űrmértékű hordók esetében is használhassuk, a 25 literestől az 1000 literes űrmértékű hordókig, minden általunk gyártott hordópalást kialakítására alkalmas.

Pneumatikus vasalógép, amely a hordókra helyezi a acélabroncsokat. A gép erős nyomással préseli a fára a galvanizált acélt, vége a kalapács kopogásának, nyomainak  és a nehéz izommunkának! A 25 literes hordótól az 1000 literesig, minden általunk gyártott méretű hordóra képes rásimítani az acélszalagot.

Remélem, rövidesen az üzem megnyitásáról és működéséről adhatunk híreket!

Sárospatak, 2016. április 29.