Rólunk

“Magyar örökség – Európai minőség”

A Dynamis Kft. magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, 2003 óta használja ezt a cégformát és nevet. Elődje 1954-ben kezdte meg munkáját, ezt az örökséget vitték és fejlesztették tovább a vállalkozás tulajdonosai és munkatársai. Manapság a harmadik generáció foglalkozik a termelés irányításával és szervezésével.

A Dynamis Kft. tölgyfa hordó gyártásával foglalkozik, az üzem a Tokaji borvidéken működik. Komoly szakmai erőssége, hogy az egyik tulajdonosa maga is borász. Az évtizedek alatt a családi vállalkozás főleg a hazai borvidékeken értékesítette hordóit (Tokaji-, Szekszárdi-, Egri-, Balatoni-) 2000 óta azonban a külföldi piacok keresése és a termékek exportja megnövekedett. Legfontosabb exportpiacunk az USA-ban található, de rendszeresen szállítunk Spanyolországba és Portugáliába is.

Gyártási kapacitásunk 2000 hordó évente, amelynek 80% -a francia bordeaux-i, burgundi típusú, valamint az amerikai méretezésű punchon hordók. (Az űrtartalom 55 litertől 1000 literig terjed, lásd a Specifikációt). Termékeink között továbbra is megtalálhatóak, a hagyományos gönci (136 L) és szerednyei (220 L) magyar hordók is.

Aktualitások